21.5 C
Athens

«Λήγει άμεσα ο δανεισμός του Ουί-Τζο στον Ολυμπιακό, προτάσεις από MLS και Κορέα, Ιαπωνία»

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε τις προτάσεις που φέρεται να έχει δεχθεί η Νότιγχαμ για τον Ουί-Τζο ο οποίος θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Ολυμπιακό με πρόωρη λήξη του δανεισμού του

Συνέχεια στις αποχωρήσεις για την αποσυμφόρηση του μεγάλου ρόστερ του είναι έτοιμος να δώσει ο Ολυμπιακός καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο δανεισμός του Χουάνγκ Ουί Τζο από τη Νότιγχαμ αναμένεται να τερματιστεί άμεσα.

Ο 31χρονος Νοτιοκορεάτης φορ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να πείσει τον Μίτσελ με αποτέλεσμα να βρίσκεται μεταξύ εξέδρας και πάγκου. Ο Ιταλός που ασχολείται με τα μεταγραφικά υποστηρίζει πως η Μινεσότα ήδη έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Νότιγχαμ για την απόκτησή του.

Επιπλέον, υποστηρίζει πως χειροπιαστό ενδιαφέρον έχει υπάρξει και από τη Λος Άντζελες, το Πόρτλαντ, το Σικάγο και το Βανκούβερ από MLS αλλά και από τη Σεούλ (Κορέα) και τη Βίσελ Κόμπε (Ιαπωνία).

Ο Ουί Τζο που βρέθηκε και στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Κορέας έχει καταγράψει με τον Ολυμπιακό 14 συμμετοχές – μόλις 579′ – με απολογισμό 1 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς