17.9 C
Athens

Έλυσε το συμβόλαιο του Μποάκι η Λαμία, δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μαργαρίτης

Παρελθόν αποτελεί από τη Λαμία ο Ρίτσμοντ Μποάκι καθώς σήμερα (12/1) λύθηκε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θανάσης Μαργαρίτης.

Το συμβόλαιο του Μποάκι που δεν υπολογιζόταν εδώ και καιρό έλυσε σήμερα η ομάδα της Φθιώτιδας. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε πολλά με τη φανέλα της ομάδας πετυχαίνοντας μόλις ένα τέρμα σε οχτώ συμμετοχές.

Παράλληλα ο Θανάσης Μαργαρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γ’ Εθνική, αφού παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Boakye Richmond. Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί τον παίκτη για την συνεργασία και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Αθανάσιου Μαργαρίτη, στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς