18.2 C
Athens

Η Σαμπντόρια συμφώνησε με Γιακουμάκη και ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τη Σέλτικ για τον δανεισμό του

Γιώργος Γιακουμάκης και Σαμπντόρια τα έχουν βρει σε όλα σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζιο , με τον Έλληνα να δίνει το «ΟΚ» από την πλευρά του στην ομάδα της Γένοβας για να διαπραγματευτεί με τη Σέλτικ για τον δανεισμό του.

Η Σαμπντόρια κινείται για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη και σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Σέλτικ καθώς ο Έλληνας επιθετικός άναψε το πράσινο φως από τη δική του μεριά.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με τους Σκωτσέζους αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα το εξαντλήσει.

Η Σαμπντόρια αφού πήρε το «ναι» του Έλληνα ποδοσφαιριστή, είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Σέλτικ για τον δανεισμό του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Γένοβας παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αφού στη 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.

Για αυτό θέλει να προσθέσει ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα της, αυτό του Γιώργου Γιακουμάκη, που τη φετινή σεζόν σε 27 συμμετοχές μετράει 8 τέρματα και μία ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς