17.2 C
Athens

Τζόκοβιτς: Τα ΜΜΕ με παρουσίασαν ως τον μεγαλύτερο κακό του κόσμου

Για την περσινή του περιπέτεια πριν από την έναρξη του αυστραλιανού Open και την απέλασή του από τη χώρα λόγω του μη εμβολιασμού του μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Channel 9, λίγο πριν ξεκινήσει το φετινό Grand Slam.

Ο Σέρβος πρωταθλητής έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας από τα ΜΜΕ, τα οποία τον παρουσίασαν ως τον «μεγαλύτερο κακό του κόσμου».

«Υπήρξαν κι άλλοι άνθρωποι που μπήκαν στην Αυστραλία δέκα μέρες πριν από μένα με την ίδια ακριβώς εξαίρεση που είχα κι εγώ. Απλώς ακολουθούσα τους κανόνες. Η απαλλαγή μου επαληθεύτηκε από ανεξάρτητο φορέα και επιτροπή γιατρών, μπήκα στη χώρα με όλα τα έγκυρα έγγραφα.

Ξαφνικά έγινα ο μεγαλύτερος κακός του κόσμου. Όλα ξέφυγαν από τον έλεγχο και μου έβαλαν ένα σωρό ταμπέλες. Εγινε τόσο μεγάλο θέμα στα μέσα ενημέρωσης που απλά δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Προφανώς ήθελα να μείνω εδώ και να παίξω τένις, αλλά κάποια στιγμή με την τρέλα που επικρατούσε, ήθελα απλώς να φύγω και να επιστρέψω σπίτι.

Δεν ήταν εύκολο για μένα ψυχικά να ανασυνταχθώ και να ξαναρχίσω. Σε κάθε συνέντευξη Τύπου μου έκαναν τουλάχιστον μία ή δύο ερωτήσεις για την Αυστραλία. Ακόμα κι αν ήθελα να προχωρήσω, ο κόσμος μου το υπενθύμιζε.

Με πληγώνει που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν λάθος ιδέα για το τι συνέβη. Τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν πολύ μαζί μου για αρκετούς μήνες και όχι με θετικό τρόπο, οπότε αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο brand μου, σε εμένα προσωπικά και στους ανθρώπους γύρω μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς