23.3 C
Athens

Έφτασε στην Αθήνα για τις υπογραφές με τον Παναθηναϊκό ο Κλάινχαϊσλερ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, που τα έχει βρε σε όλα με τους Πράσινους για συμβόλαιο 3,5 ετών.

Ο Ούγγρος χαφ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς και μετά την έγκριση της Όσιγιεκ από την Κροατία προχωρούν στην δεύτερη χειμερινή μεταγραφή τους μετά από αυτή του Πούχατς.

Μάλιστα, από το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1) ο Ούγγρος χαφ βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφεί του στο νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Όπως γράφουν οι Κροάτες οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια για ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ, ενώ σημειώνεται πως ο Κλάινχαϊσλερ με τη φανέλα της κροατικής ομάδας αγωνίστηκε από το 2017 και κατέγραψε 131 συμμετοχές με απολογισμό 21 γκολ και 15 ασίστ.

Στις πρώτες του δηλώσεις από το αεροδρόμιο τόνισε:

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή, το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, ευχαριστώ και την οικογένειά μου που με στήριξε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς