12.5 C
Athens

Ο Παναθηναϊκός θα καθορίσει την κίνηση της Λουντογκόρετς για Μαντσίνι

Μεταγραφικός πυρετός επικρατεί σε Ελλάδα και Ευρώπη το τελευταίο διάστημα, με τις πληροφορίες να πάνε και να έρχονται για τις ομάδες του Big-5 της Super League.

O Παναθηναϊκός ψάχνεται για την ενίσχυση στα εξτρέμ και μετά το «ναυάγιο» με τον Μεξικανό Αντούνα φέρνει ξανά στο προσκήνιο την δελεαστική περίπτωση του Βραζιλιάνου Κάουλι Ολιβέιρα της Λουντογκόρετς.

Η ομάδα της Βουλγαρίας ζητάει ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, τη στιγμή που το «τριφύλλι» εξετάζει και τις άλλες περιπτώσεις που βρίσκονται στο τραπέζι και με τη δεδομένη πίεση του χρόνου προσπαθεί να βρει την κατάλληλη λύση.

Ο Κάουλι παραμένει πάντα -και μάλιστα ψηλά- στο πράσινο μεταγραφικό κάδρο και όπως όλα δείχνουν η όποια εξέλιξη στην υπόθεσή του θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Άρη.

Κι αυτό γιατί η Λουντογκόρετς έχει αρκετά ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Αργεντινό εξτρέμ, που για την ώρα συνεχίζει στον Άρη μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν στη γείτονα χώρα και προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι Βούλγαροι θα καταθέσουν επίσημη πρόταση αγοράς στον Άρη για τον Μαντσίνι, μόνο αν προχωρήσει του Κάουλι στον Παναθηναϊκό (ή σε άλλη ομάδα της Ευρώπης) από τον ερχόμενο Γενάρη.

Με λίγα λόγια, η μία κίνηση θα επηρεάσει την άλλη με τα πάντα να κρέμονται σε μία κλωστή αλλά να πρόκειται να ξεκαθαριστούν μέσα στις επόμενες ημέρες…

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς