20.8 C
Athens

Επιμένει για Ρέαμπτσιουκ η Μπολόνια, στο κόλπο της απόκτησής του και άλλες δύο ομάδες

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Μπολόνια προσφέρει μέχρι 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Μολδαβό μπακ, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο την ενίσχυση στα αριστερά και για την ώρα «παγώνει» την παραχώρησή του

Η Μπολόνια θέλει να κάνει άμεσα δικό της τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο Ολυμπιακός αναμένει τις εξελίξεις με την υπόθεση του αριστερού μπακ και την επιλογή ανάμεσα σε Σουάσο και Λάτο για να κρίνει τι μέλλει γενέσθαι με τον Μολδαβό αμυντικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, η ομάδα της Μπολόνια πιέζει τους Πειραιώτες για την απόκτηση του Ρέαμπτσιουκ με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να συνεχίζονται και τους Ιταλούς να προσφέρουν μέχρι 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Ολυμπιακό παράλληλα ασχολούνται με το ποιος θα έρθει είτε για να πλαισιώσει τον Ρέαμπτσιουκ είτε για να τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Λάτο και Σουάσο να βρίσκονται ψηλότερα στην «ερυθρόλευκη» λίστα, αλλά να μην έχει ξεκαθαριστεί κάτι ακόμα.

Την ίδια στιγμή, οι Γάλλοι βάζουν στο «κόλπο» για Ρέαμπτσιουκ κι άλλες δύο ομάδες της Ευρώπης, το Στρασβούργο από τη Ligue 1 και την Στουτγκάρδη της Bundesliga που επίσης ψάχνονται για την ενίσχυση στα αριστερά της άμυνάς τους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς