12 C
Athens

Το πράσινο καράβι μπάζει από παντού: Αρνητικό ρεκόρ οι έξι σερί ήττες στην Euroleague για τον Παναθηναϊκό

Οι θλιβεροί Πράσινοι σπάνε το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο φέτος και πλέον ο Δ. Γιαννακόπουλος θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την αλλαγή στάσης απέναντι στον Ντέγιαν Ράντονιτς που δείχνει να ζει σε άλλο κόσμο...

Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από πέντε διαδοχικές ήττες στη EuroLeague όπως και η Φενέρμπαχτσε που ταξίδεψε στο ΟΑΚΑ για να κάνει την επανεκκίνηση.

Όπως αποδείχθηκε, η στάση των Τούρκων στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ ήταν πιο δύσκολη απ’ ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι και στο παρκέ φάνηκε ότι πρόκειται για δύο από τις χειρότερες (αν όχι τις χειρότερες) ομάδες στην Ευρωλίγκα αυτή την περίοδο.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 88-94: Έσπασαν την γκίνια οι Τούρκοι, έκτη σερί ήττα και άγρια γιούχα για τους Πράσινους

Οι Πράσινοι κατέληξαν να χάσουν δικό τους ματς στην παράταση με το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη να ξετυλίγει το δώρο και να φτάνει στην εξιλέωση της πρώτης νίκης στην Ευρώπη μετά από έναν μήνα.

Στον αντίποδα, το «τριφύλλι» έχει ξεχάσει πώς είναι η αίσθηση της νίκης και πλέον τρέχει αρνητικό σερί ιστορίας στην Ευρωλίγκα με έξι σερί ήττες, μία για κάθε αστέρι…

Η γιούχα ήταν πιο δυνατή από ποτέ από τους ελάχιστους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ και ο Δ. Γιαννακόπουλος ίσως αναγκαστεί να αλλάξει άμεσα τροπάριο σχετικά με την εμπιστοσύνη του στον Ντέγιαν Ράντονιτς, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε… άλλο κόσμο και να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος της πράσινης κατρακύλας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι έξι διαδοχικοί αγώνες με ήττα, κάποιες πολύ βαριές, για τον Παναθηναϊκό:

Βαλένθια – Παναθηναϊκός 94-91
Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 74-68
Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 88-69
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 71-95
Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 84-68
Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 88-94

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς