16.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Με ολικό «λίφτινγκ» και επιστροφές παικτών το πλάνο ενδεκάδας στο Περιστέρι

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τσεκάρουν το εισιτήριο για την οκτάδα του Κυπέλλου και στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο θα αλλάξουν τα πάντα στο βασικό τους σχήμα, με τον Μίτσελ να θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητα παικτών που δεν βρίσκονται συχνά στην ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει την…«αγγαρεία» στο Περιστέρι για να τσεκάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αν και το αποψινό παιχνίδι αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για αποδείξεις από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν μέχρι τώρα στη σεζόν.

Οι Πειραιώτες μετά την άνετη επικράτηση (4-1) με το σόου Μαρσέλο στο πρώτο παιχνίδι του «Καραϊσκάκης» θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα τους κόντρα στον Ατρόμητο που επίσης θα ξεκουράσει βασικές του μονάδες, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι έχει σε πρώτη μοίρα το πρωτάθλημα και τη δύσκολη συνέχειά του εκεί.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής έξι βασικούς δείχνοντας την πρόθεση να προχωρήσει σε ολικό «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα του δίνοντας νέες ευκαιρίες σε Μαρσέλο, Σισέ, Κασάμι, Σαμασέκου και Γκάρι Ροντρίγκες, που μαζί με τον Μασούρα θα επιστρέψουν στα εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα ο Τζολάκης θα αντικαταστήσει όπως και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων τον Πασχαλάκη, ο Ρέτσος θα έχει ως παρτενέρ του τον Σισέ, ενώ στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Ανδρούτσος και Μαρσέλο.

Στα χαφ Κασάμι και Σαμασέκου έχουν «κλεισμένη» θέση, με τον Μπιέλ να κινείται όπως όλα δείχνουν σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και τους Γκάρι Ροντρίγκες – Μασούρα στα πλάγια. Ο Ελ Αραμαπί θα είναι ο μοναδικός προωθημένος για την ομάδα του Μίτσελ.

Σέντρα στις 21:00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με διαιτητή τον Τζοβάρα και VAR τον Μανούχο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς