16.6 C
Athens

Η ΑΕΚ θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του Πινέδα για ακόμη ένα έτος, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Τον Ορμπελίν Πινέδα θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της η ΑΕΚ, που σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην Ισπανία έχει έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά της Θέλτα για να επεκτείνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει αναδειχθεί σε ένα από τα βασικά γρανάζια στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα και ένας εκ των πρωταγωνιστών στη μέχρι τώρα πορεία της Ένωσης στο πρωτάθλημα.

Έτσι οι Κιτρινόμαυροι κοιτάνε ήδη το μέλλον και το πως θα καταφέρουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα χρονιά, αφού αγωνίζεται ως δανεικός από τη Θέλα μέχρι το καλοκαίρι και χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του estadiodeprtivo, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν επικοινωνήσει ήδη με αυτούς της ισπανικής ομάδας και έχουν ζητήσει να επεκτείνουν τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ακόμη έναν χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Όπως και να έχει πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς ήδη αρκετές ομάδες έχουν στα «ραντάρ» τους τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό μετά και την παρουσία του στο Μουντιάλ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς