22.7 C
Athens

Λάσο: Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στη EuroLeague

Ο σπουδαίος πρώην προπονητής της Ρεάλ έβγαλε ξανά το καπέλο στον Ολυμπιακό υποστηρίζοντας πως είναι η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα στη EuroLeague

Δεν υπάρχει προπονητής φέτος που να μην έχει μιλήσει με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ολυμπιακό και τις εμφανίσεις του στην πιο ανταγωνιστική EuroLeague των τελευταίων ετών.

Ο Πάμπλο Λάσο ουσιαστικά… επανέλαβε με δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στη διοργάνωση στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Αυτή την στιγμή, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες στη διοργάνωση, που μπορεί να βρουν καλούς παίκτες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος θα δυναμώσει αρκετά με τον Φακούντο Καμπάτσο», υποστήριξε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε ενώ αναφέρθηκε και στο αν και πότε σκοπεύει να επιστρέψει στους πάγκους μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ το καλοκαίρι.

«Αυτό θα συμβεί όταν νιώσω σωστά. Θα πάω σε ένα μέρος που θα με σέβονται και θα τη βοηθήσω να προχωρήσει και να πάει μπροστά. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι στην Ευρωλίγκα. Ο προπονητής είναι προπονητής. Δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός ότι ο ένας είναι προπονητής της Ευρωλίγκας και ο άλλος προπονητής του Eurocup».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς