20.9 C
Athens

Μαρσέλο για την απόσυρση του Μπέιλ: «Τι φανταστικό ταξίδι, Γκας» (vid)

Ο σπουδαίος Ουαλός ποδοσφαιριστής, Γκάρεθ Μπέιλ, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (9/1) ότι αποσύρεται άμεσα από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 33 ετών, έχοντας ζήσει και χαρίσει μαγικές στιγμές με τις φανέλες της Τότεναμ, της Σαουθάμπτον, της Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά της εθνικής Ουαλίας.

Τέλος εποχής για τον Γκάρεθ Μπέιλ, σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 33 ετών!

Κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του ο Μπέιλ μέτρησε συνολικά 554 αγώνες σε συλλογικό επίπεδο με τις Σαουθάμπτον, Τότεναμ, Ρεάλ (όπου αποκτήθηκε έναντι 101 εκατ. ευρώ και πανηγύρισε 5 τρόπαια Champions League) και Λος Άντζελες FC στο τέλος, έχοντας πετύχει 186 γκολ και μοιράσει 139 ασίστ.

Με τη φανέλα των Μαδριλένων έζησε ιστορικές στιγμές κι έγραψε ιστορία στο πλάι του νυν παίκτη του Ολυμπιακού, Μαρσέλο, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στα 34 του.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Μπέιλ για το υπέροχο ποδοσφαιρικό του ταξίδι και τις στιγμές που μοιράστηκαν μαζί, με κορυφαία την ασίστ του Μαρσέλο για το μαγικό ψαλιδάκι του Ουαλού στον τελικό κόντρα στη Λίβερπουλ στο Κίεβο.

«Τι φανταστικό ταξίδι, Γκας. Ήταν ευχαρίστησή μου που γράψαμε ιστορία μαζί και ζήσαμε τόσο όμορφες στιγμές», ανέφερε στη σχετική ανάρτησή του ο Βραζιλιάνος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς