24.7 C
Athens

Βεζένκοφ: Συσπειρωθήκαμε μετά από κάποια κακά αποτελέσματα, με ομαδικότητα για τη νίκη στο Μονακό

Για το δύσκολο παιχνίδι της Τρίτης (10/1) κόντρα στη Μονακό στο Πργικιπάτο μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βούλγαρος άσος των Ερυθρολεύκων που έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό, τόνισε πως οι Πειραιώτες συσπειρώθηκαν μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα στη Euroleague και στα τελευταία δύο παιχνίδια τους με Παναθηναϊκό και Αρμάνι έπαιξαν όμορφο μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε και στο τι θα χρειαστεί η ομάδα του ώστε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μονακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάναμε κάποια κακά αποτελέσματα, αλλά συσπειρωθήκαμε και παίξαμε καλά με ωραίο μπάσκετ στα τελευταία δύο ματς. Δεν πρέπει να εφησυχαστούμε, οφείλουμε να αγωνιστούμε με την ίδια ένταση στην άμυνα, να συνεχίσουμε να μοιράζουμε την μπάλα και να δώσουμε συνέχεια στο να κάνουμε τα πράγματα που μας φέρνουν τις νίκες. Ξέρουμε πως έχουμε δύο δύσκολα ματς, αρχής γενομένης με τη Μονακό», ανέφερε αρχικά.

Για τη Μονακό: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους, να πάμε σε κάθε φάση με το 100% μας, έχουν αθλητικότητα και πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Σίγουρα ο Μάικ Τζέιμς δεσπόζει, αλλά έχουν πολλή ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Πρέπει να γίνει ομαδική δουλειά για να κερδίσουμε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος. Όπως έχω πει, ευχαριστώ τους προέδρους και όλο το οργανισμό για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Από εδώ και πέρα πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και δεν αλλάζει κάτι προσωπικά στον τρόπο που σκέφτομαι και θα δώσω το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς