16.8 C
Athens

Ιτούδης: Επικίνδυνος στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, ο Μπέικον μπορεί να βάζει 30 πόντους κάθε μέρα

Η Φενέρμπαχτσε προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες στη Euroleague, όσες δηλαδή μετρά και ο Παναθηναϊκός, με τις δύο ομάδες να «διψούν» για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στην αυριανή (10/1) μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, για την 18η αγωνιστική της Λίγκας.

«Ο Μπέικον είναι σίγουρα ένας… τύπος που μπορεί να σκοράρει κάθε μέρα 30 πόντους,» σχολίασε σχετικά ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Δημήτρης Ιτούδης πριν την επιστροφή του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ως αντίπαλος.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι γενικά επικίνδυνη ομάδα, αλλά είναι ακόμη πιο επικίνδυνος στο ΟΑΚΑ. Είναι μια ομάδα που έχει τα πάντα, από δημιουργούς μέχρι το μέγεθος και τους σκόρερ. Ο Μπέικον είναι σίγουρα ένας τύπος που μπορεί να σκοράρει κάθε μέρα 30 πόντους.

Έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Είναι σίγουρα εξαιρετικοί στο τρανζίσιον. Είναι σε θέση να δημιουργήσουν πόντους. Πρέπει ν’ αποφύγουμε να κάνουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και να πάμε εκεί με διάρκεια και για τα 40 λεπτά, να ταιριάξουμε την ενέργεια και την αθλητικότητα που απαιτεί το παιχνίδι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς