21.4 C
Athens

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-4: Κρητικός θρίαμβος στο Αγρίνιο με σόου από Ντικό και Τοράλ (vid)

Σπουδαία νίκη (0-4) για τον ανεβασμένο ΟΦΗ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι Κρητικοί ήταν κυρίαρχοι στο ματς από την αρχή, μπήκαν αποφασισμένοι για το τρίποντο και τελικά το πήραν με εμφατικό τρόπο κόντρα στην κάκιστη -κυρίως αμυντικά- ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που εντός έδρας φέτος έχει περισσότερες ήττες απ’ ότι εκτός…

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ηρακλείου οι Ντικό (2 γκολ) και Τοράλ (1 γκολ, μία ασίστ), με τον επιθετικό από το Μάλι να πετυχαίνει μάλιστα ένα από τα ωραιότερα τέρματα της σεζόν στη Super League με ανάποδο ψαλιδάκι!

Το κερασάκι στην τούρτα των Κρητικών έβαλε ο Τσιλιανίδης στις καθυστερήσεις (90+4′) με όμορφο τελείωμα.

 

Ο ΟΦΗ έκανε ό,τι ήθελε τους τραγικούς Αγρινιώτες που δεν έχουν σταθερότητα στην απόδοσή τους και στην κακή τους μέρα δέχονται γκολ με κάθε πιθανό τρόπο.

Ακόμα και με ψαλιδάκι όπως αυτό του Ντικό που έκλεψε την παράσταση, τη στιγμή που ο Τοράλ ήταν ο απόλυτος ρυθμιστής και ηγέτης του κρητικού άξονα και ο Λάρσον σε άλλο ένα παιχνίδι καθοριστικός, με τρομερή ασίστ στο 0-3 του Τοράλ.

Ο Παναιτωλικός απείλησε επί της ουσίας μόνο μία φορά με τον Καρέλη που από τη στιγμή που δεν κατάφερε να ισοφαρίσει είδε την ομάδα του να καταρρέει στη συνέχεια…

Νίκη-βαθμολογική ανάσα για τον ΟΦΗ που ξέφυγε 5 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και την 13η Λαμία, με τον Παναιτωλικό να παραμένει 8ος με μόλις 4 βαθμούς περισσότερους από τους Ασπρόμαυρους της Κρήτης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ 0-4

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου

ΓΚΟΛ: 27′, 52′ Ντικό, 73′ Τοράλ, 90+4′ Τσιλιανίδης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Μλάντεν, Μάλης, Χουχούμης, Ξενιτίδης, Φλόρες, Ντίας, Σενγκέλια, Καρέλης, Νταγκό.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Νέιρα, Ντικό.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς