18.1 C
Athens

ΠΣΑΠΠ για την καταγγελία Μπαριέντος: «Είμαστε στο πλευρό του, οι αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση»

Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τη δημόσια συμπαράστασή του στον αρχηγό του Βόλου, Ζαν Μπαριέντος εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), που ζητά από τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση αλλά κι όσους εμπλέκονται σε αυτή.

Ο Μπαριέντος κατήγγειλε τον μάνατζέρ του για απόπειρα δωροδοκίας προκειμένου να δεχθεί κόκκινη κάρτα κόντρα στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζαν Μπαριέντος που κατήγγειλε την απόπειρα χρηματισμού του και επικροτεί το θάρρος που επέδειξε ώστε να προχωρήσει στην παραπάνω ενέργεια.

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του και καλούμε τις αρμόδιες αρχές, αθλητικές και μη, να διαλευκάνουν την υπόθεση και να οδηγήσουν τους όποιους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΠΑΡΙΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Ο Ολυμπιακός πέρασε θριαμβευτικά από το κατακόκκινο Πανθεσσαλικό, σε ένα ματς που η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου έβγαλε 3-4 ανακοινώσεις (για διαιτησία, εισιτήρια κλπ). Κατά διαβολική σύμπτωση, το πρωί της Δευτέρες ο Ζαν Μπαριέντος βρέθηκεστην Εισαγγελία του Βόλου και κατήγγειλε πως ο μάνατζερ του προσπάθησε να τον δωροδοκήσει με 40.000 ευρώ για να δεχθεί κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν από αυτή την κίνηση είναι πολλά. Πρωτίστως το γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγγελία πριν τον αγώνα ή αν είχε ενημερώσει εγκαίρως τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται όπως προβλέπουν οι σχετικοί κανονισμοί…

Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς