21.4 C
Athens

Βόμβα από τον Κάρλος Αλμπέρτο: «Ο Μουρίνιο μπορεί να είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας»

Βόμβα έριξε ο Κάρλος Αλμπέρτο σε συνέντευξη που έδωσε, καθώς αποκάλυψε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας και μάλιστα επικοινώνησε μαζί του για να αναλάβει τη θέση του βοηθού του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας συνεχίζει να αναζητά τον αντικαταστάτη του Τίτε και το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ακουστεί εδώ και καιρό.

Κι όπως φαίνεται εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά, αφού ο Κάρλος Αλμπέρτο έκανε την αποκάλυψη πως είναι αρκετά πιθανό ο Πορτογάλος τεχνικός να καθίσει στον πάγκο της Σελεσάο.

Ο 38χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στο «Mundo GV» και έριξε βόμβα, αφού όπως είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Βραζιλίας και μάλιστα τον προσέγγισε για να γίνει βοηθός του.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται καλά αφού συνυπήρξαν για 1,5 χρόνο στην Πόρτο και πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του UEFA Champions League.

«Ίσως ο Μουρίνιο να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας. Μιλάω από πρώτο χέρι. Έχω αυτή την πληροφορία. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται αυτή η πληροφορία. Σας δίνω την πληροφορία γιατί μου ζήτησε να είμαι βοηθός του», δήλωσε ο Κάρλος Αλμπέρτο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς