22.6 C
Athens

Μπαρτζώκας: Ο Κάνααν έκανε ιστορικό ματς για τον Ολυμπιακό, ανεβάζουμε και ρίχνουμε τον ρυθμό ανάλογα με το τι έρχεται

Στην ιστορική εμφάνιση του Κάνααν στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που μίλησε και για τους Φαλ και Σλούκα τους οποίους άφησε στον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και τον χρόνο που θέλησε να δώσει στον Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ με 111-71, με τον Αϊζέια Κάνααν να κάνει ένα ονειρικό ματς και να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που πετυχαίνει 8 τρίποντα σε ένα παιχνίδι.

Μυθικός Κάνααν, ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που πετυχαίνει 8 τρίποντα σε ένα ματς! (vid)

Στην ιστορική αυτή επίδοση στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, που μίλησε και για κάποιες αποφάσεις που πήρε για συγκεκριμένους παίκτες αλλά και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος αν ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο και πέρασε καλά. Ο Κάνααν έκανε ένα από τα πιο ιστορικά ματς στην ιστορία του Ολυμπιακού. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο. Ο Φαλ και ο Σλούκας δεν έπαιξαν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο και θέλαμε να δώσουμε χρόνο στον Βεζένκοφ που ερχόταν από τραυματισμό και έπαιξε 20 λεπτά.

Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν και σε Euroleague και στο πρωτάθλημα. Σήμερα πήρε χρόνο ο Λούντζης. Είχαμε ματς την Παρασκευή, σήμερα και την Τρίτη έχουμε κι άλλο ματς. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα του τι έχουμε μπροστά μας, να ανεβάζουμε και να ρίχνουμε τον ρυθμό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς