20.8 C
Athens

Ερυθρόλευκη απόβαση στο Πανθεσσαλικό από περίπου 15.000 οπαδούς του Ολυμπιακού! (pics, vid)

Το ερυθρόλευκο «τσουνάμι» οπαδών έχει κατακλύσει ολόκληρη την πόλη του Βόλου από το πρωί με τελικό προορισμό το Πανθεσσαλικό που έχει κατακόκκινη απόχρωση απόψε - Δείτε φωτογραφίες από την τεράστια εκδρομή των φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Μαγνησία

Απίστευτη η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό για την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Βόλο!

Παραπάνω από 14.000 φίλαθλοι των Ερυθρολεύκων έκαναν το ταξίδι για την πόλη της Μαγνησίας, η οποία από το πρωί της Κυριακής έχει έντονο ερυθρόλευκο χρώμα, ενώ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι παίκτες των Πειραιωτών έκαναν την προθέρμανσή τους χαζεύοντας τον κόσμο τους που τούς στηρίζει με εντυπωσιακό και δυναμικό τρόπο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στον Βόλο, όμως, το… τερμάτισαν! Γιορτινή ατμόσφαιρα τόσο σε κεντρικά σημεία της πόλης όσο φυσικά και στο γήπεδο που έχει στηθεί ένα μοναδικό ερυθρόλευκο πάρτι από νωρίς, δίχως να συμβεί το παραμικρό.

Γεμάτη η κεντρική θύρα του σταδίου από τους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως και το ένα πέταλο, με τον ΝΠΣ Βόλο να διαψεύδεται που έκανε λόγο για εισιτήρια που αντιστοιχούσαν ούτε σε 10.000 φιλάθλους των Πειραιωτών. Στις κερκίδες βρίσκονται ήδη κοντά στις 15!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ» ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

χάμες

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς