17.7 C
Athens

Τρίτο άκυρο της Κρους Ασούλ στον Παναθηναϊκό για Αντούνα, σύμφωνα με το ESPN

Η μεξικανική ομάδα συνεχίζει να ρίχνει απανωτά «άκυρα» στον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Αντούνα, με τους Πράσινους πάντως να επιμένουν και τα παζάρια των εκατομμυρίων να συνεχίζονται

H Κρους Ασούλ, όπως αναφέρει το ESPN, απέρριψε και την τρίτη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος πάντως δεν ταξίδεψε στην Τιχουάνα για τον αυριανό (9/1) εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, μένοντας στην Πόλη του Μεξικού και περιμένοντας τις εξελίξεις για τη μεταγραφή του στην Ευρώπη.

Το προπονητικό επιτελείο και με την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου της Κρους Ασούλ αποφάσισαν να μην ταξιδέψει ο παίκτης στην Τιχουάνα. Ο προπονητής Ραούλ Γκουτιέρες, ο οποίος θέλει όλοι οι παίκτες να είναι 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα, επέλεξε να αφήσει εκτός τον 25χρονο επιθετικό.

Πηγές σχολίασαν στο ESPN ότι η Κρους Ασούλ δεν περιμένει λιγότερα από 6 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να πειστεί στην παραχώρηση του νεαρού εξτρέμ.

«Η τελευταία προσφορά από την ελληνική ομάδα ήταν δανεικός με αγορά το καλοκαίρι για 5 εκατομμύρια δολάρια», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα των Μεξικανών.

Όπως σημειώνει το ESPN, το διοικητικό συμβούλιο της Κρους Ασούλ απέρριψε αρχικά μια πρώτη προσφορά 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και μια δεύτερη για 4 εκατομμύρια σε αντάλλαγμα για το 100% του Αντούνα.

«Οι διαπραγματεύσεις θα ξαναρχίσουν από αύριο και ότι η Κρους Ασούλ δεν αναμένει πώληση κάτω των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων το 50 τοις εκατό των χρημάτων θα πάνε στη Τσίβας», όπως συμπληρώνεται.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς