19.1 C
Athens

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-3: Το τρένο της Ηπείρου πέρασε αέρα από τη Λιβαδειά

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα που πέρασε και από τη Βοιωτία επικρατώντας με 0-3 του Λεβαδειακού.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου έφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν άφησε καμία αμφισβήτηση για το ποιος είναι το αφεντικό του ματς, κάνοντας εξαιρετικό πρώτο μέρος και πολύ αποτελεσματικό δεύτερο όπου «σκότωσε» τον Λεβαδειακό, ο οποίος δεν μπόρεσε να μπει ποτέ πραγματικά στη διεκδίκηση του ματς και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε την κατοχή από το πρώτο λεπτό. Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς ήρθε στο 22′, όταν ο Μπάλαν πλάσαρε τον Στογιάνοβιτς αλλά ο Τσάπρας πρόλαβε να διώξει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι κρατούσαν λίγο παραπάνω την μπάλα στα πόδια τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει τίποτα αφού τελείωσαν το ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ακόμη δύο φορές με σουτ του Μορέιρα, μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όπου ο Μπάλαν με πλασέ στην κίνηση μετά από γέμισμα του Καραχάλιου έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός πήρε παραπάνω την μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

Η ομάδα του Στάικου όμως δεν απειλήθηκε ποτέ και παίζοντας έξυπνα «τελείωσε» το ματς.

Ο Εραμούσπε έκανε την προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μορέιρα στο 65′ και βρήκε δίχτυα για το 0-2, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Παμλίδης πέτυχε εντυπωσιακό τέρμα με σουτ στην κίνηση μετά από γύρισμα του Σόρια.

Οι δύο ομάδες έριξαν ρυθμό και το παιχνίδι κυλούσε προς το τέλος του, όταν ο Παναγιώτου στο 88′ έκανε το 1-3 με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή.

Το όμορφο αυτό τέρμα ήρθε αργά για τους γηπεδούχους και απλά διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (71′ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Μπαχανάκ, Βήχος (72′ Λούα Λούα), Χάμοντ, Νίκας (46′ Τορό), Μουτίνιο, Βρακάς (72′ Παναγιώτου), Συμελίδης (79′ Μεχία), Δούμτσιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα (64′ Λιάσος), Τζίνο (89′ Νίνης), Μορέιρα, Παμλίδης, Μπαλάν (86′ Σταματελόπουλος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς