15 C
Athens

Super League 2: Κόλλησαν στο «0» Παναθηναϊκός Β’ και Απόλλων Πόντου, επιστροφή στις νίκες για την Καλαμάτα

Στις νίκες επέστρεψε η Καλαμάτα μετά από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και κατάφερε να πλησιάσει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του β’ ομίλου της Super League 2. Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Παναθηναϊκός Β’ και Απόλλων Πόντου έμειναν στο 0-0.

Το παιχνίδι της Επισκοπής με την Καλλιθέα, αλλά και αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ Β’ και τον Ηρόδοτο δεν πραγματοποιήθηκαν.

Στην πρώτη περίπτωση η Επισκοπή είχε ενημερώσει από την Παρασκευή πως δεν μπορεί να αγωνιστεί αφού υπάρχει ανάκληση δελτίων από την ΕΠΟ, αλλά η Καλλιθέα παρευρέθηκε στο γήπεδο όπως όφειλε.

Το ίδιο έκανε και η ΑΕΚ Β’, με τους ποδοσφαιριστές της να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, αλλά τον Ηρόδοτο να «κατεβαίνει» στο γήπεδο με 6 παίκτες, αφού 10 ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν γαστρεντερίτιδα. Έτσι το παιχνίδι δεν πραγματοποιήθηκε.

Η Super League 2 στα… καλύτερά της: Αναβολή στο Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β’, παρατάχθηκαν με 6 παίκτες οι Κρητικοί

Εύκολο μεσημέρι για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ρόβα επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟ Ρουφ και επέστρεψε έτσι στις νίκες. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε όλη τη δουλειά για την ομάδα του, καθώς με δικό του χατ – τρικ η Καλαμάτα έφτασε στην εύκολη επικράτηση. Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι, με τον Ρόβα να πετυχαίνει δύο τέρματα σε διάστημα 11 λεπτών (16′ και 27′) και να κάνει γρήγορα γρήγορα το 2-0. Το τέρμα που του χάρισε το χατ – τρικ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, το πέτυχε στο 50′ και από εκεί και πέρα η Καλαμάτα έριξε ρυθμό και το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε και πολλές φάσεις, Παναθηναϊκός Β’ και Απόλλων Πόντου έμειναν στο «0» και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν τέρμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μέχρι το 25′ απείλησαν δύο φορές με Μπιλάλ και Ταβάρες. Τη μεγάλη ευκαιρία πάντως την είχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όταν ο Ανδρικόπουλος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ την προβολή του Αμαραντίδη.

Έπρεπε το ματς να φτάσει στο 72ο λεπτό για να υπάρξει αξιόλογη φάση, με τον Ταβάρες να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα του Απόλλων αλλά να νικιέται. Στο 90′ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να κλέψουν το ματς, αλλά το σουτ του Δαλιανόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς