16.5 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Τάισον για 1,5 χρόνο

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος άλλοτε ποδοσφαιριστής της Σαχτάρ επιστρέφει στην Ευρώπη καθώς συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 1,5 έτους

Επιστρέφει στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ ο Τάισον! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός (αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ) συμφώνησε με τους Ασπρόμαυρους και στα 35 του θα φορέσει τα ασπρόμαυρα με συμβόλαιο ενός έτους.

Τον Απρίλιο του 2021 αποκτήθηκε από την Ιντερνασιονάλ, την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 2008. Το 2010 είχε πωληθεί στη Μέταλιστ πριν πάρει μεταγραφή 16.000.000 ευρώ για τη Σαχτάρ το 2013.

Με τον ουκρανικό σύλλογο κατέγραψε μέσα σε μια οκταετία 299 συμμετοχές με 55 γκολ και 78 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του αναμένεται να είναι ο ΠΑΟΚ όπου θα συναντήσει τον Ζοσέ Μπότο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Σαχτάρ.

Με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ κατέγραψε 64 συμμετοχές την τελευταία (περίπου) διετία με απολογισμό 8 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς