21.1 C
Athens

Επίσημο: Στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας μέχρι το 2026 ο Ντεσάν

Ποιος Ζιντάν; Η εθνική Γαλλίας συνεχίζει με Ντιντιέ Ντεσάν στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας μέχρι και το καλοκαίρι του 2026, με τον πολύπειρο Γάλλο τεχνικό να κερδίζει την παραμονή του παρά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 από την Αργεντινή.

Ο Ντεσάν υπέγραψε σήμερα (7/1) το νέο του τριετές συμβόλαιο με τους «Πετεινούς», τους οποίους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα οδηγήσει στο Euro 2024 και στο επόμενο Μουντιάλ του 2026.

«Η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ο Πρόεδρός της Νοέλ λε Γκρετ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση του συμβολαίου του Ντιντιέ Ντεσάν ως επικεφαλής της γαλλικής εθνικής ομάδας μέχρι τον Ιούνιο του 2026», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Θα σας ανακοινώσω κάτι που είναι τεράστια χαρά για μένα, ότι ο πρόεδρός αποφάσισε να παρατείνει τη συνεργασία μας μέχρι το 2026», δήλωσε ο πανευτυχής Ντεσάν.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο (Νοέλ λε Γκρε) για τη μόνιμη υποστήριξή του και την εμπιστοσύνη του. Είναι κάτι που είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της γαλλικής ομάδας», πρόσθεσε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς