25.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό αδιέξοδο του Ουί Τζο Χουάνγκ και η προοπτική του MLS

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποδεσμεύσει τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ με τον Νοτιοκορεάτη φορ να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, αλλά να έχει περιορισμένες λύσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τόσο για την ενίσχυσή του σε θέσεις που υπάρχουν κενά όσο και για τις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται, όπως έγινε ήδη με τους Κούντε, Μπόουλερ και Αμπουμπακάρ Καμαρά (δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στον Άρη).

Είναι σίγουρο ότι με απόφαση Μίτσελ για άμεση ελάφρυνση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ θα ακολουθήσουν κι άλλοι, με τον Νοτιοκορεάτη φορ Ουί Τζο Χουάνγκ να είναι ένας από αυτούς που πιθανότατα θα περάσουν από την πόρτα της εξόδου στο Ρέντη και μάλιστα άμεσα.

Ο δεύτερος Χουάνγκ των Ερυθρολεύκων δεν έχει πείσει τον Μίτσελ με την απόδοσή του, έχει να αγωνιστεί από το αδιάφορο βαθμολογικά ματς με τη Ναντ στις 3 Νοεμβρίου και πλέον δεν είναι ούτε τρίτη επιλογή πίσω από Ελ Αραμπί και Μπακαμπού, με τον Μίτσελ σε πολλές περιπτώσεις να προτιμά τον Μπιέλ ως «ψευτοεννιάρι».

Πάντως, η αποδέσμευση του Νοτιοκορεάτη μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι κι αυτό διότι δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε τρίτη διαφορετική ευρωπαϊκή ομάδα μέσα στην τρέχουσα σεζόν, μετά από Μπορντό και Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός στους πρωταθλητές Ελλάδας από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν ομάδες από το MLS στην Αμερική να ενδιαφέρονται «ζεστά» για την περίπτωσή του.

Εφόσον ο Ουί Τζο αποφασίσει να κάνει το μακρύ ταξίδι για την άλλη όχθη του Ατλαντικού, τότε αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού πρώτα τερματιστεί η πρόωρη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς