18.9 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 3-1: Δύσκολη πρόκριση στους «32» του FA Cup με Άντονι και Ράσφορντ (hls)

Αρκετά δύσκολα – κι ας μη φαίνεται στο τελικό σκορ – πανηγύρισε την πρόκριση στους «32» του FA Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής με 3-1 της Έβερτον στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Άντονι έδωσε προβάδισμα στο 4ο λεπτό στους φορμαρισμένους Κόκκινους Διάβολους αλλά γρήγορα ήρθε η ισοφάριση (14′) από την προσπάθεια του Κόουντι και το τραγικό λάθος του Ντε Χέα που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

 

Ο Ράσφορντ που είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ ήταν εκείνος που έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση της ομάδας του. Το γύρισμα του Άγγλου στην περιοχή έφερε το αυτογκόλ του Κόουντι στο 52′ για το 2-1, ενώ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ, σε παράβαση που δόθηκε στο σπρώξιμο του Γκόντφρι στον Γκαρνάτσο.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος επιθετικός που γίνεται όλο και καλύτερος στα χέρια του Τεν Χαγκ, σκόραρε για 7ο σερί εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που έχει κάνει μόνο ο Γουέιν Ρούνεϊ το 2012.

Η Έβερτον έκανε πολύ καλή εμφάνιση και είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση, κέρδισε πολλά κόρνερ που πήγαν ανεκμετάλλευτα και σίγουρα αν είχε παρόμοια εικόνα και σε ματς πρωταθλήματος δεν θα βρισκόταν σε τόσο δεινή θέση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς