20.7 C
Athens

United Cup: Ήττα για τη Σάκκαρη μετά από ματσάρα με την Τρεβιζάν και 1-0 η Ιταλία την Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη το πάλεψε μέχρι τέλους αλλά τελικώς λύγισε από την Ιταλίδα αντίπαλό της που μετά από 2,5 ώρες αγώνα πήρε τη νίκη με 2-1 σετ κι έβαλε μπροστά στο σκορ τη χώρα της, στα ημιτελικά του United Cup

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Μαρτίνα Τρεβιζάν με 2-1 σετ και άφησε την Ελλάδα πίσω στο σκορ κόντρα στην Ιταλία (0-1) στην ημιτελική φάση του United Cup.

Στο ζευγάρι Ελλάδα-Ιταλία, ακολουθεί η προσπάθεια του Στέφανου Σακελλαρίδη με τον Λορέντσο Μουσέτι, ο οποίος είναι και το φαβορί για τη νίκη, ενώ αύριο (7/1) ρίχνεται στη «μάχη» ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι, για να σώσει την κατάσταση.

Στο αγωνιστικό σκέλος η Σάκκαρη μπήκε νωθρά στο πρώτο σετ με την Τρεβιζάν να της «σπάει» δύο φορές το σερβίς της και τελικά να παίρνει σχετικά γρήγορα το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έβγαλε αντίδραση και με μερικά πολύ ποιοτικά χτυπήματα πήρε κρίσιμους πόντους και τελικώς έκανε το 1-1 στο tie-break (7-4).

Τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο και τελευταίο σετ όπου η Ιταλίδα είχε πιο καθαρό μυαλό, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά αβίαστα λάθη της «Σακ» και με όπλο το πολύ καλό σερβίς της έκανε το 1-0 για τη χώρα της με 7-5.

ΤΑ ΣΕΤ 1-2: (3-6, 7-6, 5-7).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς