19.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Η νέα δελεαστική πρόταση της Μπολόνια για Ρέαμπτσιουκ και οι επίμονες ματιές της Τορίνο στον Σισέ

Η Μπολόνια θέλει να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της τον Μολδαβό μπακ και προσφέρει αρκετά λεφτά στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που ιταλικές σειρήνες ηχούν και στα αυτιά του Παπέ Σισέ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις στο Ρέντη

Η Μπολόνια θέλει τον Ρέαμπτσιουκ και το δείχνει εμπράκτως στον Ολυμπιακό.

Η ιταλική ομάδα ψάχνεται εδώ και καιρό για βασικό αριστερό μπακ με τον Μολδαβό να είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση και την ιταλική ομάδα να το παλεύει για να αποσπάσει τη θετική απάντηση των Πειραιωτών, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από τον μετρ των μεταγραφών στην Ιταλία Νικολό Σίρα, η ομάδα από την Μπολόνια κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό με την προοπτική να κάνει δικό της τον Ρέαμπτσιουκ με 4ετες συμβόλαιο.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση του Ολυμπιακού, που καθυστερεί όσο μπορεί τις συζητήσεις καθότι την ίδια στιγμή ψάχνεται για την απόκτηση αριστερού μπακ, μία δεδομένη προσθήκη στο ρόστερ των Ερυθρολεύκων μέσα στον Γενάρη.

Παράλληλα, οι ιταλικές σειρήνες ηχούν δυνατά και στα αυτιά του Παπέ Αμπού Σισέ, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τον Ολυμπιακό αλλά να έχει και τον νου του στο νέο ιταλικό ενδιαφέρον που προκύπτει, με την Τορίνο να εξετάζει πιο «ζεστά» την περίπτωσή του.

Επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία του Ολυμπιακού αλλά κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον Μίτσελ να προαναγγέλλει αλλαγές και αποχωρήσεις στο υπάρχον ρόστερ, ώστε να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό του για τους παίκτες της «πρώτης γραμμής». Όλα ανοιχτά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς