21.7 C
Athens

Αισιόδοξοι στη Μίλαν για την ανανέωση του Λεάο παρά το ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας

Αισιοδοξία επικρατεί στη Μίλαν σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Ραφαέλ Λεάο, παρά το έντονο ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει αγγλικοί σύλλογοι.

Το όνομα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού κυκλοφορεί έντονα στην Αγγλία, καθώς δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα ήθελαν τη Μάντσεστερ Σίτι, την Άρσεναλ και την Τσέλσι να ενδιαφέρονται ζεστά για την περίπτωση του.

Οι Μπλε του Λονδίνου φαίνεται να ρίχνουν περισσότερο βάρος στην περίπτωση, αφού νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως ετοιμάζουν πρόταση 130 εκατ. ευρώ στη Μίλαν.

Τα ίδια δημοσιεύματα πάντως, αναφέρουν πως οι Ροσονέρι δεν συζητάνε για την παραχώρηση του και εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως ο ποδοσφαιριστής θα ανανεώσει με την ομάδα.

Για να γίνει αυτό όμως οι Ιταλοί θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ζητάει γενναία αύξηση των αποδοχών του και συγκεκριμένα 7,5 εκατ. ευρώ από τα 1,5 που αμείβεται με το υπάρχον συμβόλαιο.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται νέα συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και μένει να δούμε αν η αισιοδοξία των Μιλανέζων για συμφωνία μετουσιωθεί και στην πράξη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς