19.3 C
Athens

Ο πρόεδρος της Μαδέρας τα έβαλε με τον Σάντος για τον Ρονάλντο: «Μέτριος προπονητής, χαίρομαι που έφυγε»

Το Μουντιάλ μπορεί να τελείωσε, αλλά ακόμη στην Πορτογαλία ασχολούνται με την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα παιχνίδια με Ελβετία και Μαρόκο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της χώρας του, αλλά αυτό δεν εμποδίζει το γεγονός να συνεχίσει να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού.

Ο Μιγκέλ Αλμπουκέρκι, πρόεδρος της Περιφερειακής Κυβέρνησης της Μαδέρας, είναι ένας από τους ανθρώπους που εξέφρασαν την έντονη διαφωνία και δυσαρέσκεια τους σχετικά με τις αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου κυπέλλου ο 68χρονος τεχνικός.

Αναλυτικά:

«Υπήρχαν κάποιοι μέτριοι εκεί, που κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι, που βρήκαν την ευκαιρία να πουν άσχημα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η μεγαλύτερη διαφήμιση της Πορτογαλίας αυτόν τον αιώνα. Είναι ο πιο γνωστός Πορτογάλος που ανέβασε τα επίπεδα της ποιότητας στην Πορτογαλία.

Πήγε το όνομα της Πορτογαλίας παντού. Ακριβώς επειδή δεν πήγε καλά στο Μουντιάλ του Κατάρ, άρχισαν να λένε φρικαλεότητες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλαδή ένα σύνολο μετριοτήτων.

Ακόμα πιο μέτριος είναι ένας προπονητής που έχει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και για να τον ταπεινώσει τον βάζει στον πάγκο. Αυτός είναι τυπικός Πορτογάλος. Χαίρομαι που έφυγε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς