16.8 C
Athens

«Αύξησε τις απαιτήσεις για Αντούνα η Κρουζ Αζούλ, κάνει πίσω ο Παναθηναϊκός»

Στο συρτάρι φαίνεται να μπαίνει η περίπτωση του Αντούνα στον Παναθηναϊκό, καθώς η Κρουζ Αζούλ αύξησε τις απαιτήσεις της για τον Μεξικανό εξτρέμ

Την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα φαίνεται πως παρατούν στον Παναθηναϊκό, καθώς η Κρουζ Αζούλ αύξησε τις απαιτήσεις της για τον ποδοσφαιριστή.

Στο συρτάρι φαίνεται να μπαίνει η περίπτωση του Αντούνα στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι είχαν ως πρώτο στόχο τον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του ESPN, η Κρουζ Αζούλ ζήτησε διπλασιασμό του ενοικίου σε σχέση με τα χρήματα που συζητούσαν έως τώρα οι δύο ομάδες, αλλά και υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 8 με 9 εκατ. ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κινηθεί σε αυτά τα χρήματα και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κάνει πίσω για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Κρουζ Αζούλ ζήτησε διπλασιασμό του ενοικίου και υποχρεωτική αγορά για 8-9 εκατ. δολάρια ή άμεση πώληση για 6,5 εκατ. δολάρια μαζί με διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης της τάξεως του 20%. Καμία από αυτές τις απαιτήσεις δεν έγιναν δεκτές από τον Παναθηναϊκό που αποφάσισε να εγκαταλείψει την υπόθεση. Ο Αντούνα έχει εκφράσει στη διοίκηση την επιθυμία να παίξει στην Ευρώπη. Την Τρίτη προπονήθηκε χωριστά από την ομάδα και για την ώρα είναι εκτός πλάνων για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Μεξικού με την Τιχουάνα (9/1)».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς