13.2 C
Athens

Ράντονιτς: Πρέπει να παίξουμε εντελώς διαφορετικά από ό,τι με τον Ολυμπιακό

Εντελώς διαφορετικά από το ματς με τον Ολυμπιακό πρέπει να παίξει σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς κόντρα στην Μπάγερν ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι ταξίδεψαν στο Μόναχο για την αναμέτρηση με την Μπάγερν και ο προπονητής τους τόνισε πως πρέπει να παίξουν εντελώς διαφορετικά από ότι με τους Ερυθρόλευκους, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη συνάντηση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αναφέροντας μόνο πως θα μιλήσει άλλη στιγμή για τις αλλαγές που θα γίνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι έτοιμοι και να παίξουμε εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επιθετικά και αμυντικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι physical, να παίξουμε με ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρέπει να σουτάρουμε καλά την μπάλα και να είμαστε σταθεροί. Το παιχνίδι θα είναι physical και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος στην έδρα της Μπάγερν: «Η ομάδα έχει αρκετούς καινούργιους παίκτες και σταφ. Οπότε δεν νομίζω πως μπορεί να με βοηθήσει η θητεία μου εδώ»

Για τις αλλαγές που έχουν προαναγγελθεί: «Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι το παιχνίδι. Για τις αλλαγές θα μιλήσουμε μετά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς