17.6 C
Athens

Ανακοίνωσε Παλαιολόγο ο Φοίνικας

Ο Δημήτρης Παλαιολόγος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Φοίνικα Σύρου κι αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη μετά από αυτή του Μάνου Φουρτάντο. Ο 23χρονος (1,92μ.) διαγώνιος βρισκόταν στον Αριστοτέλη Σκύδρας στο πρώτο μισό της σεζόν ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κηφισιά.

Η ανακοίνωση:

«Στο ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του ο Αλεξάνταρ Σένισιτς εντάσσεται ο Δημήτρης Παλαιολόγος, που αποτελεί την πιο πρόσφατη μεταγραφή του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ.

Ο 23χρονος διαγώνιος παίζει και ως ακραίος, έχει ύψος 1,92 και έχει ήδη ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Υπήρξε παίκτης των μικρών ομάδων του Παναθηναϊκού από το 2016-17, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το League Cup Νίκος Σαμαράς τη σεζόν 2019-20. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε στον Κέρκη Σάμου στην Pre League, την περσινή σεζόν 2021-22 επέστρεψε στη Volley League με την Κηφισιά, ενώ μέχρι τώρα ήταν παίκτης του Αριστοτέλη Σκύδρας».

Στην πρώτη δήλωσή του στο foinikasclub.gr ο Δημήτρης Παλαιολόγος είπε: «Ο Φοίνικας είναι μία ομάδα που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, όχι μόνο παλεύοντας για την παραμονή, αλλά για να κερδίζει τίτλους. Για έναν αθλητή του βόλεϊ είναι βήμα το να έρθει σε αυτή την ομάδα και να φορέσει αυτή τη φανέλα. Το είχα ως προσωπικό στόχο από έφηβος. Όταν βλέπεις μια ομάδα που δουλεύει, που είναι οργανωμένη και ειδικά για τη Σύρο που ένα ολόκληρο νησί στηρίζει την ομάδα, όλα αυτά αποτελούν στόχο. Από τη μεριά μου αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ και γιατί όχι να καταφέρω να δείξω πράγματα για την προσωπική μου αξία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς