18.2 C
Athens

Ριβάλντο: Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους παίκτες, στο τέλος θα κάνει χαρούμενους τους οπαδούς του

Ο Ριβάλντο μίλησε σε δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό και τη φετινή πορεία, τονίζοντας πως έχει σπουδαίους παίκτες και στο τέλος θα κάνει χαρούμενους τους οπαδούς του.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων και Παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία το 2002, μίλησε στην ιστοσελίδα Freetips247.com και από τη συζήτηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ριβάλντο στάθηκε στην παρουσία των συμπατριωτών του Μαρσέλο και Ροντινέι στον Ολυμπιακό, αλλά και σε αυτή του Χάμες Ροντρίγκες, αναφέροντας πως οι Πειραιώτες έχουν σπουδαίους παίκτες και πως παρά το γεγονός πως έχουν μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία, η κατάσταση γυρίζει και στο τέλος θα κάνουν χαρούμενους τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρω πως έχει στο ρόστερ του σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι συμπατριώτες μου Μαρσέλο και Ροντινέϊ, αλλά και ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία όμως είναι μεγάλη ομάδα και είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα παλέψει για το πρωτάθλημα.

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Οι ποδοσφαιριστές που προανέφερα πιστεύω πως θα κάνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού πολύ χαρούμενους με τις εμφανίσεις τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς