22.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Προπόνηση στο κομμάτι της τακτικής

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν ακάθεκτοι την προετοιμασία τους, δουλεύοντας κυρίως το κομμάτι της τακτικής

Παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων της εθνικής μας ομάδας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να προπονούνται σκληρά για τα ερχόμενα ματς της Super League.

Στη σημερινή προπόνηση ο Ρασβάν Λουτσέσκου, δούλεψε κυρίως το κομμάτι της τακτικής ολοκληρώνοντάς την με δίτερμα. Η επόμενη έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (10.09) στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Πρωινό αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου (08.09) στη Νέα Μεσημβρία για τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δούλεψε για μία ακόμα φορά με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στο τακτικό κομμάτι, προκειμένου να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των συνεχόμενων ντέρμπι μετά την επανέναρξη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (08.09) ξεκίνησε με ζέσταμα, ακολούθησε κορόιδο, έπειτα τα ηνία ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου , με ένα μάθημα ποδοσφαίρου και η δουλειά ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Την Κυριακή το αγωνιστικό τμήμα έχει ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (10.09) στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς