19.1 C
Athens

«Ντόπες» Αναστασιάδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Παίζετε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα»

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησε να εμψυχώσει πριν το ντέρμπι με τον Άρη ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος με τον ρόλο του β’ αντιπροέδρου βρέθηκε στην προπόνηση και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου, λέγοντας τους χαρακτηριστικά «παίζεται την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα».

Ο άλλοτε προπονητής του Δικεφάλου σε μια προσπάθεια να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, τους εξέφρασε την άποψη του πως παίζουν την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.

Ο β’ αντιπρόεδρος των Ασπρόμαυρων βρέθηκε στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση που γίνεται αυτή την ώρα, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και έκανε μια ανασκόπηση της μέχρι στιγμής πορείας του ΠΑΟΚ, μιλώντας παράλληλα στους ποδοσφαιριστές και για το ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παιδιά αυτή τη στιγμή παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είστε η ομάδα που κάνει τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες. Όταν ήμουν προπονητής έλεγα ότι φτάστε εκεί και χάστε το. Αν κάνετε αυτό που πρέπει το αποτέλεσμα θα έρθει. Ξέρω οτι είστε στενοχωρημένοι για το προηγούμενο αποτέλεσμα. Οι πρωταθλητές όμως φαίνονται στο πως ξεπερνάνε τις ατυχίες. Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά. Αύριο έχετε ένα ματς που όλοι γνωρίζετε πόσο σοβαρό είναι. Να είστε ευτυχισμένοι όσοι αγωνιστείτε. Μακάρι να ξεντυνόμουν να το παίξω κι εγώ μαζί σας. Είναι ένα παιχνίδι που καλείστε να παίξετε για εσάς και τις οικογένειές σας, για τον κόσμο -που είναι πάρα πολύς- και για τον προπονητή σας.

Σας πιστεύουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς