23.1 C
Athens

Super League 2: Ποδαρικό με εξάρα για τον ΠΑΟΚ Β’, πήρε το ντέρμπι-θρίλερ η Αναγέννηση

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοζωρόνη στο 90+8′, η Αναγέννηση Καρδίτσας έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλή και υποχρέωσε τον Σάκη Τσιώλη στην πρώτη του ήττα ως προπονητής του Γηραιού. Ο Πανσερραϊκός συνέχισε το νικηφόρο σερί του και έχει τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή για την άνοδο, ενώ ο ΠΑΟΚ Β΄ διέσυρε με 6-1 τον Απόλλωνα Λάρισας.

Το μεγάλο ματς του Βορείου ομίλου ανάμεσα σε Αναγέννηση και Ηρακλή ήταν ένα πραγματικό θρίλερ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους Κυανόλευκους όμως να πατάνε καλύτερα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και να σπαταλάνε τεράστιες ευκαιρίες για να φύγουν με το διπλό από τη Θεσσαλική πόλη. Τελικά αφού δεν ήρθε το γκολ ήρθε η ήττα, με τον Βελλίδη να κάνει πέναλτι και να αποβάλλεται. Ο Κοζωρόνης δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία κι ευστόχησε δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και κρατώντας την σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Ο Πανσερραϊκός δεν συνάντησε ιδιαίτερες αντιστάσεις και επικράτησε με 0-2 στην έδρα του Απόλλων Πόντου χάρη σε τέρματα των Κανίς (45′) και Σαϊντ (83′). Έτσι η ομάδα των Σερρών βρίσκεται μόνη δεύτερη στη βαθμολογία και είναι σε σχέση ισχύος για την άνοδο, αφού ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Β΄ δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Λάρισας και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2023 επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-1.

Μάλιστα είδε τους Γιάννη Μιχαηλίδη και Κουαλιάτα που αγωνίζονται κατά κύριο λόγο στην πρώτη ομάδα, να σκοράρουν, ενώ τέρματα πέτυχαν επίσης οι Γκορντεζιάνι (2), Μπράντονιτς και Χατζηστράβου. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενος πέτυχε ο Σιατραβάνης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς