24.8 C
Athens

Υπογράφει τον Γκουσταβάο ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γκουστάβο Μπονάτο (Γκουσταβάο) καθώς ο Βραζιλιάνος κεντρικός συμφώνησε με τους Ερυθρόλευκους για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν και πλέον απομένουν οι υπογραφές.

Ο 37χρονος έχει ύψος 2,15μ. και έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στην πατρίδα του εξαιρουμένης της προηγούμενης σεζόν όπου έπαιξε στο Βέλγιο με τη φανέλα της Νόλικο Μασέικ (συμμετείχε και στο Champions League όπου αναδείχθηκε αγαπημένος κεντρικός των φανς της διοργάνωσης έπειτα από σχετική ψηφοφορία).

Το δυνατό του σημείο είναι ξεκάθαρα το μπλοκ (τρίτος καλύτερος στο Βέλγιο την περασμένη σεζόν με 63 στο σύνολο) διαθέτοντας παράλληλα φλοτ σέρβις αλλά χωρίς να έχει τα σπουδαία ποσοστά στην επίθεση.

Εδώ και μερικές μέρες ο Βραζιλιάνος έκανε προπονήσεις στο Ρέντη και εν τέλει θα αποτελέσει σταθερή λύση για τους επόμενους μήνες προκειμένου να δώσει βάθος στο φιλέ και να ισχυροποιήσει το μπλοκ που είναι το δυνατό του σημείο.

Είναι δεδομένο πως εδώ και μήνες οι Ερυθρόλευκοι αναζητούσαν έναν τέταρτο κεντρικό που ταυτόχρονα θα δώσει ανάσες και στους υπόλοιπους στην Ελλάδα, με τον Γκουσταβάο να έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Παγένκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς