13.2 C
Athens

Προχωράει ο δανεισμός του Κούντε στην Μπόχουμ, με συγκεκριμένους όρους από τον Ολυμπιακό

Στην Bundesliga και την Μπόχουμ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καμερουνέζος χαφ που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ για τη φετινή σεζόν - Υψηλότατη η ρήτρα που έθεσε ο Ολυμπιακός στο deal δανεισμού του

Σχεδόν σίγουρη φαντάζει η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Μπόχουμ για τον δανεισμό του Πιέρ Κούντε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η γερμανική ομάδα έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας για την απόκτηση του Καμερουνέζου χαφ, ο οποίος είναι προφανές ότι δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο επικείμενο deal των δύο πλευρών θα τοποθετηθεί και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του παίκτη με φόντο το καλοκαίρι, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, στην περίπτωση που η Μπόχουμ καταφέρει να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στην παρούσα φάση βρίσκεται στην 17η θέση, ένα βαθμό μακριά από την ζώνη που οδηγεί σε παραμονή. Αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα…

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα τελευταία δύο χρόνια ο Κούντε μέτρησε συνολικά 39 εμφανίσεις, με μόλις μία ασίστ στο ενεργητικό του και ελάχιστες συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν (13 σε Ελλάδα και Ευρώπη).

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς