16.6 C
Athens

Παροξυσμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ριάντ, πουλήθηκαν ήδη πάνω από δύο εκατομμύρια φανέλες του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε τα χέρια με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για διετές συμβόλαιο (έως το καλοκαίρι του 2025) και η αραβική ομάδα ετοιμάζεται σήμερα (3/1) να τον παρουσιάσει μπροστά σε 30.000 φιλάθλους, στην έδρα της, το «Mrsool Park».

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφθασε χθες αργά το βράδυ στο Ριάντ μαζί με τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Να σημειωθεί πως επικρατεί παροξυσμός για τον διάσημο άσο και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ήδη η Αλ Νασρ έχει έχει πουλήσει δύο εκατομμύρια φανέλες με τον αριθμό «7» τελευταίες 48 ώρες, ενώ ετοιμάζεται και δεύτερη παρτίδα προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση!

Σε ό,τι αφορά το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του, αν και δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη ημερομηνία σχετικά με την πρώτη εμφάνιση του, ο Πορτογάλος σταρ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Ταϊ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας την Πέμπτη 5/1. Στη συνέχεια, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλ Σαμπάμπ (14/1) και το εντός έδρας παιχνίδι με την Αλ Ετιφάκ στις 21/1.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς