20.5 C
Athens

Παρελθόν από τον πάγκο της Καρδίτσας ο Αγγέλου, ανέλαβε ο Παπανικολόπουλος

Η πολύ άσχημη εκκίνηση της Καρδίτσας στην εφετινή Basket League και η μόλις μία νίκη των νεοφώτιστων στα πρώτα 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος, οδήγησαν πρόωρα στην πόρτα της… εξόδου τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο έμπειρος τεχνικός έλυσε τη Δευτέρα (2/1), τη συνεργασία του με τη θεσσαλική ομάδα η οποία τον ευχαρίστησε για την παρουσία του σε μία σύντομη ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε τον κ. Αγγέλου για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο», ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση η Καρδίτσα, που γίνεται η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος της Basket League που αλλάζει προπονητή μέσα στη σεζόν μετά τον Ιωνικό (Τσίκληρας – Μέξας) και τον Προμηθέα (Γιατράς – Χριστόπουλος).

Διάδοχος του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο των Θεσσαλών είναι ο Νίκος Παπανικολόπουλος, που επιστρέφει στους ελληνικούς πάγκους μετά από απουσία 14 μηνών και την εξαιρετική του παρουσία με την ομάδα της Λάρισας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Καρδίτσας αναφέρει:

«Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο. Ο νέος coach της ομάδας μας αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντά του και θα είναι στον πάγκο της, στο επόμενο αγώνα της Basket League.

Καλωσορίζουμε τον coach στον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς