22.1 C
Athens

Μυθική, ιστορική εμφάνιση του Ντόνοβαν Μίτσελ με 71 πόντους στη νίκη των Καβαλίερς επί των Μπουλς! (vid)

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ έπαιξε εξωγήινο μπάσκετ στο τρομερό ματς του Κλίβελαντ με το Σικάγο, το οποίο αποδείχθηκε και ιστορικό χάρη στους 71 (!!!) πόντους που σημείωσε, επίδοση που τον κατατάσσει ανάμεσα στους Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και Κόμπι Μπράιαντ

Αυτό δεν είναι κανονικό μπάσκετ, αλλά εξωγήινο! Λες και βγήκε από παιχνιδοκονσόλα ο μυθικός Ντόνοβαν Μίτσελ πέτυχε 71 (!!!) πόντους στη νίκη των Καβαλίερς επί των Μπουλς με 145-134 σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία του NBA ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο, καθώς ο άσος του Κλίβελαντ έγραψε ιστορία και άγγιξε κάτι από το μεγαλείο του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος είχε πετύχει 81 πριν από 17 χρόνια!

Το ρεκόρ ανήκει πάντα στον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν με τους 100 πόντους από τις 2 Μαρτίου 1962, ο οποίος είχε φτάσει στους +70 πέντε φορές στο σύνολο και ο Μίτσελ έκανε το ενδέκατο καλύτερο παιχνίδι ενός παίκτη στην ιστορία του ΝΒΑ μετά τους Κόμπι, Ντέιβιντ Τόμπσον, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Έλτζιν Μπέιλορ και Ντέβιν Μπούκερ!

Παράλληλα έσπασε το ρεκόρ ιστορίας των Καβαλίερς που ήταν 57 πόντοι, το οποίο μοιράζονταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Πέτυχε επίσης ρεκόρ καριέρας με 20 βολές (στις 25), 22/34 σουτ με 7/15 τρίποντα και πέτυχε 55 πόντους μετά το ημίχρονο, για μία επεισοδιακή νίκη του Κλίβελαντ στην παράταση, όπου πρόσθεσε άλλους 13 πόντους!

Ο Μίτσελ έφερε την ομάδα του στην 3η θέση μαζί με τους Μπακς του Γιάννη (υπερέχουν στην ισοβαθμία) σε μία εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία για το ρεκόρ πόντων, αλλά και τον τρόπο που επιτεύχθηκε.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς