19.1 C
Athens

Η Νότιγχαμ ξεκινάει έρευνα για τα ομοφοβικά συνθήματα που ακούστηκαν στον αγώνα με την Τσέλσι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ξεκινάνε έρευνες για τα ομοφοβικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών στο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι.

Μεγάλες αντιδράσεις υπήρχαν ακόμη κι από οπαδούς της Νότιγχαμ για τα ομοφοβικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ισόπαλο (1-1) παιχνίδι κόντρα στους Μπλε.

Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε ότι ξεκινάνε έρευνες για τα όσα ακούστηκαν, αναφέροντας πως τέτοια συνθήματα δεν συγχωρούνται και προμηνύοντας ουσιαστικά τιμωρία στους οπαδούς που προέβησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Αναλυτικά:

«Ο σύλλογος γνωρίζει τις αναφορές σχετικά με τα συνθήματα που απευθύνονται στους οπαδούς της Τσέλσι από μια μειοψηφία οπαδών απόψε και δεν συγχωρεί καμία είδους διάκριση ή προσβλητική συμπεριφορά. Το θέμα θα διερευνηθεί πλήρως».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, είχαν προβεί σε ανακοίνωση μέλη του γκρουπ της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας φίλων της Νότιγχαμ.

«Από όλους εμάς τους πραγματικούς οπαδούς της Νότινγκχαμ Φόρεστ, παρακαλούμε αποδεχτείτε τη συγγνώμη μας. Ελπίζουμε η διοίκηση να λάβει δράση, να προχωρήσει σε ανακοίνωση και να λάβει τα ανάλογα μέτρα. Είμαστε σε δύσκολη θέση και ντρεπόμαστε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς