16.7 C
Athens

Ο Λούκας Πέρεθ πλήρωσε από την τσέπη του κι επέστρεψε στην Ντεπορτίβο με προοπτική παραμονής ως το 2029!

Οι Μάγοι με τα Δώρα έφτασαν στη Γαλικία πριν την αλλαγή του χρόνου και πήγαν στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αυτό που ζητούσε εδώ και καιρό: την επιστροφή του Λούκας Πέρεθ για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σκόραρε το Σάββατο (30/12) στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Κάντιθ και της χάρισε τον βαθμό στην αναμέτρηση με την Αλμερία στη La Liga (4ο γκολ του σε 15 αναμετρήσεις φέτος) και έστειλε υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους στην ομάδα της καρδιάς του.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή ύψους 500.000 ευρώ πλήρωσε ο ίδιος ο 34χρονος αλλά και ο πιο σημαντικός χορηγός της Ντεπορτίβο.

Η Πρωτοχρονιά θα βρει τον Λούκας Πέρεθ στο Ριαθόρ με στόχο να φτάσει τα 100 ματς με τη Λα Κορούνια (μετρά ήδη 96 στις δύο του θητείες με 33 γκολ και 22 ασίστ) και να συμβάλλει στην επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εφόσον μάλιστα μέσα στον 1,5 χρόνο που ακολουθεί η Ντεπορτίβο καταφέρει να πάρει την άνοδο στη Segunda, τότε το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού θα παραταθεί αυτόματα για άλλα πέντε χρόνια (ως το 2029!).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς