22.5 C
Athens

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Ο επιδραστικός Ράσφορντ έκανε τη διαφορά από τον πάγκο (vid)

Ο φορμαρισμένος Ράσφορντ πέρασε αλλαγή κι έβαλε τη σφραγίδα του στην απόδραση των ανεβασμένων Κόκκινων Διαβόλων από το Μολινό

Με τον Μάρκους Ράσφορντ να είναι εκ νέου ο πρωταγωνιστής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και πανηγύρισε άλλους τρεις βαθμούς για να ανέβει προσωρινά στην τέταρτη θέση.

Ο Άγγλος επιθετικός ήρθε από τον πάγκο και στο 76′ βρήκε δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στη Γουλβς στο Μολινό.

Στο πρώτο ημίχρονο ελαφρά υπέροχη για τη Γιουνάιτεντ αλλά χωρίς μεγάλες ευκαιρίες, με απειλές κυρίως από ενέργειες των κινητικών Γκαρνάτσο και Άντονι, αλλά με σημαντικά προβλήματα στη δημιουργία από τον άξονα και αρκετά καλά κλεισμένο τον Φερνάντες.

Στο δεύτερο ο Τεν Χαγκ έκανε την κίνηση ματ με Ράσφορντ αντί Γκαρνάτσο και η Γιουνάιτεντ κέρδισε παραπάνω μέτρα, αλλά συνέχιζε να έχει θέμα στην τελική ενέργεια. Από την άλλη η Γουλβς δεν απειλούσε, σε κακη μέρα οι πλάγιοι της με ενοχλήσεις για Ποντένσε.

Τελικώς τη λύση έδωσε ο Ράσφορντ με το 4ο γκολ του φέτος (στο 76′ με πλασέ) και πρώτο μακριά από το Όλντ Τράφορντ από τον περασμένο Γενάρη! Το συγκεκριμένο γκολ μάλιστα ήταν το 65ο στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπερνώντας έτσι τον θρυλικό Ερίκ Καντονά.

 

Ο Άγγλος είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του και αυτό φάνηκε και στο δεύτερο γκολ που πέτυχε, έστω κι αν ακυρώθηκε για ακούσιο χέρι.

Η Γουλβς κυνήγησε την ισοφάριση αλλά δεν τη βρήκε, με τον εξαιρετικό Ντε Χέα να αποκρούει ενστικτωδώς την κεφαλιά του Ραούλ Χιμένες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα από τα διαδοχικά κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του.

ΓΟΥΛΒΣ (Λοπετέγκι): Σα, Σεμέδο (65′ Γιόνι), Κόλινς, Κίλμαν, Μπουένο (73′ Τοτί), Νούνιες, Νέβες, Μουτίνιο (73′ Αΐτ-Νουρί), Χουάνγκ, Ντιέγκο Κόστα (46′ Τραορέ), Ποντένσε (81′ Ραούλ Χιμένες)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Τεν Χάγκ): Ντε Χέα, Μπρούνο Φερνάντες (90+3′ Ελάνγκα), Μαρσιάλ (81′ Φαν Ντε Μπέεκ), Μαλάσια, Έρικσεν (61′ Φρεντ), Κασεμίρο, Βαράν, Άντονι (90+3′ Ελάνγκα), Σο, Γουάν-Μπισάκα, Γκαρνάτσο (46′ Ράσφορντ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 30/12

Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ 0-2 (18′ Τόνεϊ, 43′ Ντασίλβα)

Λίβερπουλ – Λέστερ 2-1 (38′ αυτ., 45′ αυτ. Φαές / 4′ Ντιούσμπερι-Χολ)

Σάββατο 31/1

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (76′ Ράσφορντ)

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Φούλαμ – Σαουθάμπτον

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον

Νιούκαστλ – Λιντς

Μπράιτον – Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 1/1

Τότεναμ – Άστον Βίλα (16:00)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι (18:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς