13.2 C
Athens

«Για πάντα στο Λιμάνι Αγγελόπουλοι»: Το ΣΕΦ πήρε… φωτιά στην υποδοχή της αποστολής του Ολυμπιακού (vid)

Θρυλική υποδοχή για μία θρυλική ομάδα: Οι παίκτες του Ολυμπιακού που άκουσαν το όνομά τους από τους οπαδούς και η πρωτοφανής αποθέωση στους Αγγελόπουλους που τραγούδησαν παρέα με τον κόσμο έξω από το ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός διέσυρε με 95-71 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα στήνοντας ένα ιστορικό ερυθρόλευκο πρωτοχρονιάτικο πάρτι μπροστά σε 20.000 οπαδούς των Πρασίνων.

Η ενέργεια των παικτών του Ολυμπιακού σε ακόμη ένα ντέρμπι, εντός κι εκτός παρκέ, ήταν άξια θαυμασμού και τελικά αυτή που τους ώθησε σε μία ακόμη νίκη, την 10η στη σειρά κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

Το βροντερό «Ολυμπιακός» στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και η επική ατάκα Λαρεντζάκη πριν το τζάμπολ (vid)

Στην επιστροφή της αποστολής από το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ, οι παίκτες, το τεχνικό σταφ και οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή από εκατοντάδες οπαδούς των Ερυθρολεύκων, που «έντυσαν» με φωτιά τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ κι έστησαν ένα τρομερό πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

«Για πάντα στο Λιμάνι Αγγελόπουλοι» και «μέχρι τέλους οε οε οε» είναι τα συνθήματα που κυριάρχησαν, ενώ τα ονόματά τους άκουσαν και οι Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Κάνααν!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΟΧΗ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ» ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς