18.6 C
Athens

Η νύχτα έγινε μέρα στο ΣΕΦ: Αποθέωση για τους θριαμβευτές μετά την επιβλητική νίκη στο ΟΑΚΑ! (pics)

Η 10η σερί νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ (και η μεγαλύτερη στην ιστορία των ντέρμπι του ΟΑΚΑ) γιορτάστηκε έξαλλα στο ΣΕΦ παρουσία των προέδρων της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Τρομερή υποδοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού επεφύλαξαν η ΘΥΡΑ 7 και οι φίλοι της ομάδας έπειτα από το τεράστιο και άνετο διπλό στο ΟΑΚΑ με 71-95 επί του Παναθηναϊκού που σήμανε τη 10η διαδοχική νίκη των Ερυθρολεύκων απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο σε όλες τις διοργανώσεις!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το υπόλοιπο επιτελείο μαζί με τους εκπληκτικούς παίκτες έφτασαν στο ΣΕΦ όπου τους περίμενε μια τεράστια έκπληξη! Οι φίλοι του Ολυμπιακού άναψαν καπνογόνα κι έκαναν… πρόωρο ρεβεγιόν δημιουργώντας μια τρομερή ατμόσφαιρα και συγχαίροντας άπαντες για τη σπουδαία νίκη που ήρθε χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ.

Σημειώνεται πως εκεί βρέθηκαν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι συνεχάρησαν την ομάδα και ταυτόχρονα γνώρισαν κι εκείνοι την αποθέωση!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς