21.4 C
Athens

Λίβερπουλ – Λέστερ 2-1: Τα κωμικά αυτογκόλ του Φαές προσέφεραν έτοιμο τρίποντο στους Κόκκινους (vid)

Με τον πιο επικό τρόπο η Λίβερπουλ έφτασε σε ανατροπή στο Άνφιλντ και μπήκε στην τετράδα. Οι Κόκκινοι λύγισαν με 2-1 την παραπαίουσα φετινή Λέστερ η οποία προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με τον Ντιούσμπερι-Χολ αλλά στη συνέχεια είδε τον αμυντικό της να τα κάνει… μαντάρα με ανήκουστα λάθη.

Ο Βου Φαές που πέτυχε δύο αυτογκόλ (!) και έγραψε τη δική του ιστορία κάνοντας… δώρο το τρίποντο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ: ο Βέλγος στην προσπάθειά του να διώξει τη σέντρα του Αλεξάντερ-Άρνολντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 38′ ενώ στη συνέχεια έκανε τη δουλειά που δεν κατάφερε ο… Νούνιες όταν πλάσαρε στο δοκάρι!

 

Δύο αδιανόητα αυτογκόλ και… κωμικά για αυτό το επίπεδο ενώ έγινε ο πρώτος που πετυχαίνει δύο σε ένα ματς μετά τον Τζέιμι Κάραγκερ το 1999 (Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

 

Στο άλλο ματς, η Μπρέντφορντ επικράτησε με 0-2 απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου. Τα Σφυριά υπέστησαν πέμπτη σερί ήττα, κάτι που έχει να τους συμβεί 5,5 χρόνια.

Οι Μέλισσες βρήκαν τα δύο γκολ από το πρώτο μέρος με τον Τόνεϊ και τον Ντα Σίλβα κι ανέβηκαν στην 9η θέση της βαθμολογίας, με τη Γουέστ Χαμ να έχει μπει σε μπελάδες όσον αφορά στην παραμονή της στην κατηγορία. Το χειρότερο νέο βέβαια για την Μπρέντφορντ ήταν ο τραυματισμός του βασικού φορ της ο οποίος μετά το γκολ αποχώρησε με φορείο και γίνεται λόγος για σοβαρή ζημιά στο γόνατο…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 30/12

Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ 0-2 (18′ Τόνεϊ, 43′ Ντασίλβα)

Λίβερπουλ – Λέστερ 2-1 (38′ αυτ., 45′ αυτ. Φαές / 4′ Ντιούσμπερι-Χολ)

Σάββατο 31/1

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Φούλαμ – Σαουθάμπτον

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον

Νιούκαστλ – Λιντς

Μπράιτον – Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 1/1

Τότεναμ – Άστον Βίλα (16:00)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι (18:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς