24 C
Athens

Γκάκπο: Ο Φαν Ντάικ μού είπε τα καλύτερα, η Λίβερπουλ θα με βοηθήσει να εξελιχθώ

Ο Κόντι Γκάκπο ταξίδεψε από την Ολλανδία στην Αγγλία την Τετάρτη (28/12) και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για να σφραγίσει και τυπικά τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ η οποία αργά το βράδυ τον ανακοίνωσε.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Γκάκπο

Ο 23χρονος αποτέλεσε προϊόν των ακαδημιών της PSV μετρώντας φέτος 13 γκολ και 17 ασίστ σε σύνολο 24 αγώνων σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ συνολικά με την πρώτη ομάδα μέτρησε 55 γκολ και 50 ασίστ σε 159 συμμετοχές!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ρεντς τόνισε πως ο συμπαίκτης του στην εθνική Ολλανδίας τον έπεισε σε μεγάλο βαθμό να πει το «ναι» στην πρόταση της ομάδας του Κλοπ, που μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο σε όλα τα λέβελ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που μου είπε ήταν ότι αυτή είναι η σωστή κίνηση για μένα έτσι ώστε να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης, και ότι ο σύλλογος είναι ένας πραγματικά μεγάλος και τεράστιος σύλλογος αλλά είναι και σαν μια πραγματική οικογένεια», είπε ο Γκάκπο.

«Πιστεύω ότι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα γιατί είμαι οικογενειακός τύπος. Είπε μόνο καλά λόγια. Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ, οπότε μπορεί να με βοηθήσει με κάποια πράγματα».

Η μεταγραφή του Γκάκπο θα ολοκληρωθεί επίσημα με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και θα έχει δικαίωμα να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Μπρέντφορντ στις 2 Ιανουαρίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς