21.3 C
Athens

Πίτερς: Ενθουσιασμένος για το πρώτο μου αιώνιο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, έτοιμοι να επιστρέψουμε στις νίκες

Ο Άλεκ Πίτερς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού στο κατάμεστο ΟΑΚΑ σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» που περιμένει πώς και πώς, δηλώνοντας ότι θα κάνει την καλύτερη δουλειά του κόσμου για να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα του και να καλυφθεί όσο γίνεται καλύτερα το κενό του πιθανότατα απόντα, Σάσα Βεζένκοφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος για το πρώτο μου αιώνιο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, θα είναι ένα ακόμη ξεχωριστό ματς. Όπως αυτό που παίξαμε στο ΣΕΦ. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στα θετικά μονοπάτια και τις εμφανίσεις που έχουμε συνηθίσει το κοινό μας. Θα είναι ένα ματς σκληρό, όπως όλα τα ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η ενέργεια θα είναι στο… κόκκινο, στο 100%, από όλους και αν δεν δείξουμε αυτή την ενέργεια σε εκτός έδρας ντέρμπι θα είναι δύσκολο για μας. Όμως βλέποντας την ομάδα μας αυτή την εβδομάδα, νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι», είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον:

«Θα είναι συλλογική προσπάθεια πάνω στο μαρκάρισμα ενός τόσο ταλαντούχου παίκτη όπως ο Μπέικον, ο οποίος έχει αποδείξει πόσο σταθερός σκόρερ είναι στην Euroleague. Μπορεί να μην ξεκινά καλά τα παιχνίδια τελευταία αλλά πάντα τελειώνει τα ματς στο πικ της απόδοσης του και νομίζω ότι θα πρέπει να τον περιορίσουμε ομαδικά, είτε τον μαρκάρω εγώ, είτε άλλος παίκτης. Πρέπει και οι πέντε παίκτες να είναι προσηλωμένοι σε αυτό τον σκοπό».

Για το αν μπορεί να μπει στα… παπούτσια του πιθανότατα απόντα Σάσα Βεζένκοφ:

«Είμαι έτοιμος να κάνω την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Για αυτό δουλεύω κάθε μέρα, για να είμαι έτοιμος. Είμαι έτοιμος να προπονηθώ τώρα και αγαπάω την δουλειά μου. Αυτός είναι ο τρόπος που προσεγγίζω τα πράγματα. Δεν είναι δύσκολο για εμένα να το κάνω αυτό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς